Om Ane Lagoni

Jeg er Ane Lagoni..

... og jeg er både hjernen, hjertet og hænderne bag mit smykkebrand af samme navn. Jeg er selvlært smykkedesigner og -skaber, og til hverdag holder jeg til i Hjortshøj nord for Aarhus, hvor jeg både driver min virksomhed, designer og producerer. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og er desuden mor til 3 lækre drengebørn. 

Alle smykker fra mit værksted har været igennem mine egne hænder, hvor hvert enkelt smykke sirligt er formgivet i hånden, med alle dets perfekte uperfektheder, som vidner om personlighed og kvalitet. Derfor er to smykker ikke 100% ens. 
​​​

Mit udgangspunkt er helt enkelt; den rene, simple sølvtråd. Jeg har skåret helt ind til benet, og forsøger at formgive og skabe smukke, brugbare smykker med så få elementer som muligt. Det, der kunne være en begrænsning, ser jeg som en spændende udfordring, og jeg bliver nysgerrig på og overrasket over, hvad den simple tråd af sølv kan forandres til. 
De håndlavede smykker bliver hver og én produceret med kærlighed - ikke bare til det endelige resultat, men også til materialet. De færdige smykker udstråler et tidløst og minimalistisk, dansk design, som afspejler min egen stil. Derudover udfordrer jeg mig selv ved at lege med funktionaliteten, da mange af mine smykker er "vendbare" og dermed kan ændre udtryk - alt efter hvilket look man ønsker sig.

Min lille biks er min passion! Jeg er ikke iværksætter, med drive til vækst og trang til at tjene masser af penge. Men jeg elsker at finde på - at skabe noget med mine hænder. Smukke ting, som gør mig og dig glade. Små skinnende objekter, som er med til at understrege den skønhed, som vi alle sammen allerede besidder.
​Så vær helt sikker på, at jeg elsker at se dig bære min smykker, og jeg danser en lille glædesdans for hver enkelt lille smykke, der forlader min butik!